Πατέ ελιάς

0Ω 15Λ
ΒΑΘΜΟΣ ∆ΥΣΚΟΛΙΑΣ
8
ΜΕΡΙ∆ΕΣ
V VG

Πατέ ελιάς

Υλικά

500 γρ. ελιές (προτιμούμε απύρηνες για μεγαλύτερη ευκολία) 4 κ. σούπας ελαιόλαδο

προαιρετικά

Μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας μας, αν θέλουμε ένα ιδιαίτερο πατέ.


Εκτέλεση

Χρησιμοποιούμε το μπλέντερ ή το multi για να αλέσουμε τις ελιές και τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μυρωδικά της επιλογής μας. Απολαμβάνουμε ως άλειμμα στο ψωμί και συστατικό έκπληξη στο σάντουιτς ή ακόμα και ως προσθήκη στη σάλτσα ντομάτας!

Διατηρείται σε βαζάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας,
ενημερωθείτε για τα εργαστήρια και τις δράσεις μας!